Bli medlem/förnya medlemsskap


Tryck på fliken ”Bli medlem”, man slussas då vidare till Dans.se (samma som för alla våra kurser numera), fyll i uppgifter – skicka. Sen får man bekräftelse på mail med den info man behöver. ”Bli medlem” finns på flera ställen på hemsidan: som en flik, överst på Event&Kurser sidan samt överst under fliken ”Om oss”.

Om du går en kurs, fakturerar vi dig för kursavgiften och medlemsavgiften om du inte redan är medlem. När du betalar fakturan, blir du samtidigt medlem.

När du betalat din medlemsavgift kommer du att få ett digitalt medlemskort genom en vanlig länk i mejl. Genom länken får du upp ditt personliga digitala medlemskort i din mobil eller platta. Det krävs ingen installation av någon app och medlemskortet kan visas på alla apparater som kan visa en vanlig hemsida.

Inbetald medlemsavgift betalas inte tillbaka.