Nytt Gåsablad


Nr 7- 2018 – Årgång 24

Goda regler att hålla i minnet är att: 3. Ju mer folk på dansbanan, desto mindre steg, mindre armrörelser och enklare turer.

Lunds dansklubb Gåsastegets klubbinfo Gåsabladet kommer ut flera gånger per år


FRÅN TÄVLINGS HORISONTEN – Rapport från Ulrika och Lotta (maj)

Här kommer en rapport innan vi går på sommarlov.

 

Vår första B-tävling var i Mullsjö den 21/4 och vi var som vanligt nervösa men på ett lite annorlunda sätt som vi inte riktigt kunde sätta fingret på vad det berodde på.

 

Det var bara 5 par med så det var direktfinal, vilket innebär att det är skarpt läge direkt. Vi bestämde oss för att bara gå in och köra, göra det vi vet att vi kan. Det som vi gör på träningarna men som är så svårt att få till på tävlingar när nerverna och prestationsångesten tar över.

Det blev en helt ok runda, inte den bästa vi gjort men vi var ändå nöjda med det vi hade tränat på. Vi hamnade på en andraplats och var väldigt glada över det. Det innebär att vi fick vårt första poäng i B. Nu har vi bara 5 poäng kvar för att ta oss upp till A. Fast det får komma när det kommer.

Vi kommer att fortsätta gå in på tävlingsgolvet och ha roligt. Under sommaren jobbar vi vidare med träningen, även om det inte blir lika intensivt, socialdansar och planerar hösten!

Så vi återkommer med nya rapporter lite längre fram! Ha en riktigt skön sommar!

/Ulrika och Lotta

 

 

Tillsammans bygger vi vår förening, vi är många som gör lite var! ”Alla hjälps åt”