Foxkurs med Anki & Göran


Helgen 3-4 november arrangerade Gåsasteget en avancerad foxkurs med de externa tränarna Anki och Göran Stenman från Skellefteå.

 

Vi var ett femtiotal tappra foxare som jobbade hårt mellan kl 10 – 16 både lördag och söndag. Anki & Göran är ett välkänt  och efterfrågat tränarpar som varje termin ger kurser, både hemma i Skellefteå och runt om i landet. Kursen ägde rum på Lomma dansrotunda, en väldigt mysig och trevlig anläggning väl anpassad för den här typen av kurs. Kursen arrangerades av Gåsastegets foxtränare Hans Larsson och Jeanette Karlsson. Arrangemanget var mycket uppskattat av deltagarna och det omfattande arbetet med att planera och arrangera som Hans och Jeanette lagt ner har gett stor utdelning i en välfungerande och välstrukturerad kurs där deltagarna kunde njuta av kursen.

Lördag kväll var det Foxy Night, Gåsastegets socialdanskvällar för foxare. Även den ägde rum i Lomma. Här kunde deltagarna dansa fritt och de som orkade kunde praktisera sina nyvunna kunskaper. Anki & Göran deltog och möjligheten att socialdansa med tränarna var mycket uppskattad. Även Foxy Night var arrangerad av Hasse och Jeanette, med en väldigt trevlig och inspirerande spellista.

 
_____
_____